Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Over mij

 

img_20160908_181642Mijn naam is Yuwadee Jitrattana. Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure, aangesloten bij de landelijke branche organisatie Provoet. Ik heb bijna 10 jaar ervaring met plezier op het gebied van voetzorg.

Ik ben in het bezit van de diploma’s Medisch Pedicure, Voetverzorging voor Diabetici en Reuma en ingeschreven in het kwaliteitsregister van Procert. Teneinde mijn klanten een breed pakket aan kwalitatief hoogwaardige voetverzorging te kunnen bieden, volgens de meest actuele standaarden volg ik permanent cursussen en aanvullende opleidingen.

 In mijn praktijk bied ik u een uitgebreide keuze aan pedicurebehandelingen, variërend van standaard behandelingen tot gerichte specialisaties.
Daarnaast biedt Yuwicare voetmassages aan, gebaseerd op medische en boedhistisch spirituele traditie. Nadere informatie kunt U vinden in deze website.

 

U kunt mij van maandag tot en met zaterdag bellen voor een afspraak, danwel gebruik maken van het contactformulier. Indien ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kunt u een bericht achterlaten en bel ik u zo snel mogelijk terug.

 

Ik hoop u te mogen begroeten in mijn praktijk!

 

Hartelijke Groeten,

 

Yuwadee Jitrattana