Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Nieuws

Vergoeding

Vergoeding zorgverzekeraar

Indien u Reuma of Diabetes patient bent dient u op de eerste afspraak de volgende papieren mee te nemen:
– Geldig ID
– Pas zorgverzekeraar
– Recente verwijzing met hierop de simms en het zorgprofiel vermeld (zonder deze gegevens kunnen wij uw eventuele vergoeding niet garanderen omdat de verzekeraar deze gegevens op de nota wenst te zien, zonder kunnen wij deze dus niet opstellen)
– Als u zorgprofiel 2 of hoger heeft dient u, indien u zich bij ons wilt aanmelden dit aan te geven bij uw podotherapeut. Uw podotherapeut zal uw behandelplan aan ons toezenden zodat wij uw decalarties voor u kunnen verzorgen.

Momenteel hebben wij contracten lopen bij de volgende Podotherapeuten:

– Rondom podotherapie (www.podotherapierondom.nl)
– Spee Podotherapie (www.speepodotherapie.nl)

Staat uw therapeut er niet bij maar wilt u graag bij ons behandeld worden? Mail ons wij kunnen het gehele jaar door overeenkomsten afsluiten.

Belangrijke informatie voor Diabetes Patiënten 2016!

Posted by on 9 Feb 2015 in Nieuws | 0 comments

Belangrijke informatie voor Diabetes Patiënten 2016!

Graag informeren we u over wijzigingen die plaats hebben gevonden met betrekking tot de vergoedingen vanuit de basisverzekering voor mensen met diabetes mellitus. In het verleden is er waarschijnlijk bij u een SIMM classificatie bepaald door de praktijkondersteuner. De SIMM classificatie  geeft aan hoe hoog het risico is voor u dat u wondjes aan de voeten oploopt, die vervolgens nog grotere problemen kunnen veroorzaken. Mensen met een SIMM 1 of hoger hadden recht op vergoeding  vanuit de basisverzekering van onderzoek en behandelingen door...

read more

Diploma uitreiking Medisch Pedicure

Posted by on 15 Jun 2010 in Nieuws | 0 comments

Diploma uitreiking Medisch Pedicure

Yuwadee Jitrattana is trotse bezitter geworden van het diploma Medisch Pedicure. Live muziek, familieleden, de aanwezigheid van mede-studenten en het onverwachte bezoek van collega pedicures hebben de uitreiking voor Yuwadee tot een onvergetelijk moment gemaakt. Op de foto’s rust nu nog een embargo. Spoedig hopen wij een glimp van de gebeurtenis te laten zien. We hebben kans gezien om van Yuwadee een korte reactie te krijgen op onze vraag hoe zij zich nu voelt en wat haar verdere plannen zijn. Yuwadee, ook wel Yuwi of Yu genoemd deelde...

read more